Kas jauns Odoo 18. versijā: resursu vadības pārveidošana ar aizraujošām jaunām funkcijām

Līdz ar Odoo 18. versijas iznākšanu 2024. gada oktobrī uzņēmumi piedzīvos virkni revolucionāru uzlabojumu dažādos moduļos. Jaunākā versija ir pielāgota uzņēmumu darbības uzlabošanai, sākot no mākoņglabāšanas integrācijas līdz automatizētai krājumu pārvaldībai. Iepazīsim Odoo 18. versijas galvenās funkcijas, kas padara to par spēles noteikumu mainītāju digitālajā vidē.

Odoo mākoņglabāšanas integrācija

Odoo ievieš nevainojamu mākoņkrātuves integrāciju, ļaujot uzņēmumiem tieši sinhronizēt un uzglabāt failus galvenajās mākoņplatformās. Šī funkcija vienkāršo dokumentu pārvaldību, nodrošinot, ka var piekļūt saviem failiem jebkurā laikā un jebkurā vietā. Neatkarīgi no tā, vai tas ir Google Drive, Dropbox vai OneDrive, šī integrācija nodrošina efektīvu dokumentu glabāšanu un ērtu atgūšanu.

odoo-18-cloud-storage

Tērzēšanas centrs

Odoo 18. versijā apvieno visus saziņas kanālus vienā tērzēšanas centrā. Šis centrs integrē e-pastus, tērzēšanu un citus saziņas rīkus vienā platformā, padarot komandas sadarbību raitāku nekā jebkad agrāk. Uzlabotais interfeiss piedāvā uzņēmumiem efektīvu veidu, kā pārvaldīt iekšējās un ārējās sarunas bez nepieciešamības pārslēgties starp vairākām lietotnēm.

Odoo 18 Chat Hub

Jauns pārskatu izkārtojums

Odoo 18. versija piedāvā jauna dizaina pārskatu izkārtojumu, kas uzlabo gan lasāmību, gan pielāgošanu. Uzņēmumi tagad var veidot profesionālus pārskatus ar intuitīviem formatēšanas rīkiem, kas palīdz efektīvāk attēlot datus. Neatkarīgi no tā, vai tie ir finanšu pārskati, krājumu kopsavilkumi vai projekta statusa atjauninājumi, atjauninātais izkārtojums uzlabo pārskatu vizuālo pievilcību.

Odoo 18 New Reports Layout

Ierakstīšanas rīks

Viena no Odoo 18. versijas izcilākajām funkcijām ir ierakstīšanas rīka ieviešana. Šis rīks ļauj lietotājiem ierakstīt savu ekrānu, veicot uzdevumus, tādējādi atvieglojot apmācību un darba plūsmu dokumentēšanu. Neatkarīgi no tā, vai tā ir jaunu darbinieku ievadīšana darbā vai iekšējo procesu vadlīniju izveide, šī funkcija uzlabo lietotāju produktivitāti un zināšanu apmaiņu.

Odoo 18 Recording Tool

E-pasta mārketinga kontaktu vārda sadalīšana

Uzņēmumiem, kas izmanto e-pasta mārketingu, Odoo 18. versijā tagad ietver funkciju kontaktu vārdu sadalīšanai CRM. Tas ļauj veidot personalizētākas e-pasta kampaņas, jo uzņēmumi var atsevišķi uzrunāt klientus pēc vārda vai uzvārda. Šī funkcija ir neliels, bet spēcīgs papildinājums personalizētākas saziņas veidošanai ar klientiem.

Odoo 18 Email Marketing Contact Name Splitting

Sūtīt WhatsApp ziņojumus, izmantojot automatizācijas noteikumus

WhatsApp ziņojumapmaiņas integrācija, izmantojot automatizācijas noteikumus Odoo 18. versijā, ir paredzēta, lai revolucionizētu saziņu ar klientiem. Uzņēmumi tagad var sūtīt WhatsApp ziņojumus tieši no Odoo, pamatojoties uz konkrētiem izraisītājfaktoriem, piemēram, pasūtījumu apstiprinājumiem, atgādinājumiem vai reklāmas piedāvājumiem. Šī automatizācija palīdz uzturēt pastāvīgu sadarbību ar klientiem reāllaikā.

Odoo 18 Send WhatsApp Messages via Automation Rules

Odoo projekti

Iebūvētās darbības

Odoo 18.versija nodrošina elastību, izmantojot iebūvētās darbības projekta modulī. Šī funkcija ļauj lietotājiem definēt un aktivizēt konkrētas darbības tieši projekta saskarnē, samazinot nepieciešamību pārvietoties starp dažādiem moduļiem vai cilnēm. Tagad tādus uzdevumus kā e-pasta vēstuļu nosūtīšana vai statusu atjaunināšana var veikt bez problēmām projekta skatā.

Odoo 18 Project Embedded Actions

Uzlabota projektu koplietošana

Sadarbība Odoo projektos tiek veicināta ar uzlabotām projektu koplietošanas iespējām. Odoo 18. versijā lietotāji var kopīgot projekta informāciju ar ārējām ieinteresētajām personām, neapdraudot datu drošību. Tā piedāvā dažādas kopīgošanas iespējas, kas ļauj gan skatīšanās, gan rediģēšanas tiesības atkarībā no projekta vajadzībām.

Odoo 18 Projects Sharing Projects Improved

Odoo CRM un pārdošana

Pārdošanas komisijas

Viena no gaidītākajām Odoo 18. versijas CRM funkcijām ir pārdošanas komisijas pārvaldība. Uzņēmumi tagad var automatizēt komisijas naudas aprēķināšanu, pamatojoties uz iepriekš definētiem noteikumiem un darbības rādītājiem, tādējādi atvieglojot pārdošanas komandu atalgošanu un motivācijas paaugstināšanu.

Odoo 18 CRM and Sales Sales Commissions

Lojalitātes programma klientu portālā

Klientu lojalitāte tagad ir iestrādāta Odoo 18.versijas klientu portālā, sniedzot uzņēmumiem iespēju izsekot klientu lojalitātes punktus un nodrošināt atlīdzības. Klienti var viegli apskatīt savus punktus, izmantot piedāvājumus un saglabāt saikni ar zīmolu, izmantojot personalizētāku pieredzi.

Odoo-18-Loyalty

Odoo iepirkumi

Iepirkuma pasūtījuma ģenerēšana, pamatojoties uz veidni

Odoo 18. versijā lietotāji var ietaupīt laiku, ģenerējot iepirkuma pasūtījumus, pamatojoties uz iepriekš definētām veidnēm. Šī funkcija ir īpaši noderīga uzņēmumiem, kuriem ir nepieciešamība veikt atkārtotus iepirkumus, jo tā samazina manuālu datu ievadīšanu un paātrina iepirkumu procesu.

Odoo 18 Purchase Generate Purchase Order Based on a Template

Ietaupiet laiku, izmantojot iepirkumu procesu Odoo 18. versijā

Odoo 18. versijā ir uzlabots iepirkumu procesu, ieviešot automatizācijas funkcijas, tostarp automātisku piegādātāju atlasi, pamatojoties uz iepriekš noteiktiem kritērijiem. Tas palīdz uzņēmumiem racionalizēt iepirkumus, nodrošinot savlaicīgu un rentablu preču iegādi.

Odoo 18 Save Time with the Procurement Process in Odoo 18

Odoo krājumi

Produkta veids

Odoo 18. versijā jaunā produktu tipa funkcija ļauj labāk kategorizēt krājumus, ļaujot uzņēmumiem efektīvāk klasificēt produktus. Tas palīdz uzlabot inventāra vispārējo organizāciju un veidot precīzākus inventāra pārskatus.

Odoo 18 Inventory Product Type

Partijas vai sērijas numuru ģenerēšana pēc saņemšanas

Odoo 18. versija ļauj uzņēmumiem automātiski ģenerēt partijas vai sērijas numurus pēc preču saņemšanas. Šī automatizācija samazina manuālās ievades kļūdas un nodrošina uzņēmumiem pilnīgu produktu izsekojamību, jo īpaši nozarēs, kurās partijas vai sērijas numura izsekošana ir ļoti svarīga.

Odoo 18 Generate Batch or Serial Numbers upon Receipt

Komplektēšanas stratēģijas

Komplektēšanas stratēģiju ieviešana Odoo 18. versijā palīdz optimizēt noliktavas telpu un uzlabot komplektēšanas efektivitāti. Tagad lietotāji var konfigurēt īpašus izvietošanas noteikumus, nodrošinot, ka produkti tiek uzglabāti loģiskākajā vietā, pamatojoties uz noliktavas izkārtojumu un pieprasījuma modeļiem.

Odoo 18 Putaway Strategies

Krājumu kvalitātes pārbaudes pēc pieprasījuma

Izmantojot krājumu kvalitātes pārbaudes pēc pieprasījuma, Odoo 18. versija ļauj uzņēmumiem plānot kvalitātes kontroles procesus, pamatojoties uz to vajadzībām. Neatkarīgi no tā, vai tā ir produktu stāvokļa pārbaude pēc to saņemšanas vai pirms nosūtīšanas, šī funkcija nodrošina, ka krājumi ir vislabākajā stāvoklī.

Odoo 18 On-demand Stock Quality Checks

Pilnīga izsekojamība ar partijām un sērijas numuriem vairākos uzņēmumos

Odoo 18. versija piedāvā uzlabotas izsekojamības funkcijas uzņēmumiem, kas darbojas vairākās vienībās. Tas ietver pilnīgu partijas un sērijas numuru pārskatāmību, nodrošinot, ka uzņēmumi var izsekot produktus visā piegādes ķēdē, pat ja sadarbojas ar vairākiem uzņēmumiem.

Odoo grāmatvedība

Grāmatvedības vadības panelis

Atjauninātais grāmatvedības informācijas panelis nodrošina intuitīvāku pārskatu par finanšu datiem.

Odoo 18 Odoo 18 Accounting Accounting Dashboard

Produktu pievienošana rēķinos, izmantojot katalogu

Odoo ievieš laika taupīšanas funkciju, kas ļauj lietotājiem pievienot produktus rēķiniem tieši no kataloga. Tas novērš nepieciešamību manuāli ievadīt informāciju par produktu, tādējādi paātrinot rēķinu izrakstīšanas procesu.

Odoo 18 Add Products in Invoice/Bills via Catalog

Bloķēšanas datumi

Odoo 18. versijā uzņēmumi grāmatvedības modulī var bloķēt datumus, nodrošinot, ka iepriekšējos grāmatvedības periodos vairs nevar veikt nekādas izmaiņas. Šī funkcija ir ļoti svarīga, lai uzturētu precīzus finanšu uzskaites datus un novērstu nesankcionētu izmaiņu veikšanu.

Odoo 18 Accounting Lock Dates

PEPPOL lietotnē dokumenti

Odoo integrē PEPPOL lietotnē Dokumenti, kas ļauj bez problēmām veikt e-rēķinu un dokumentu apmaiņu. Šī atbilstības nodrošināšanas funkcija nodrošina, ka uzņēmumi var ievērot starptautiskos e-rēķinu standartus, racionalizējot darbību uzņēmumiem, kas nodarbojas ar globālo tirdzniecību.

Odoo ražošana

Ganta skatu elastība

Ražošanas modulī Odoo 18. versijā ir ieviesti uzlaboti Ganta skati, kas ļauj uzņēmumiem pielāgot skatus atbilstoši savām vajadzībām. Neatkarīgi no tā, vai tā ir ražošanas grafiku pārvaldība vai resursu sadalījuma izsekošana, Ganta skata piedāvātais elastīgums uzlabo plānošanu un uzraudzību.

Odoo 18 Manufacturing Flexibility in Gantt Views

Pārveidota lietotāja saskarne, sniedzot vairāk automatizācijas iespēju ražošanas plānošanas sistēmā

Odoo 18 ražošanas plānošanas sistēmai (MPS) ir uzlabota lietotāja saskarne, galveno uzmanību pievēršot automatizācijai. Šis atjauninājums palīdz uzņēmumiem efektīvāk plānot ražošanas darbības, prognozējot pieprasījumu, pārvaldot resursus un automatizējot ražošanas pasūtījumus.

Odoo 18 Manufacturing Revamped UI with More Automation in MPS

Odoo POS

Pārveidota lietotāja saskarne

Odoo 18. versijā ir atjaunināta tirdzniecības vietu (POS) sistēmas lietotāja saskarne, padarot to lietotājam draudzīgāku. Atjauninātais interfeiss nodrošina ātrāku darījumu veikšanu un vieglāku navigāciju kasieriem, tādējādi uzlabojot klientu pieredzi.

Odoo 18 POS Revamped UI

Produktu meklēšana, izmantojot svītrkodu

Svītrkoda meklēšanas funkcionalitāte Odoo POS ļauj kasieriem ātri atrast produktus, skenējot to svītrkodus. Šī funkcija ietaupa laiku pie kases un uzlabo krājumu precizitāti, automātiski atskaitot pārdotās preces no krājumiem.

Pasākumu biļete ar POS

Uzņēmumi, kas izmanto Odoo POS sistēmu, tagad var pārdot pasākumu biļetes tieši caur platformu. Neatkarīgi no tā, vai tās ir biļetes uz konferenci, semināru vai izklaides pasākumu, šī funkcija ir integrēta ar pārējo sistēmu, vienkāršojot pasākumu pārvaldību.

Odoo 18 Events Ticket with POS

SMS integrācija

Odoo POS tagad ir integrēta SMS funkcionalitāte, kas ļauj uzņēmumiem sūtīt darījuma ziņojumus, piemēram, pasūtījuma apstiprinājumus vai akcijas tieši uz klientu tālruņiem. Šī integrācija uzlabo saziņu ar klientiem un nodrošina papildu iesaistīšanās kanālu.

Odoo 18 SMS Integration

Odoo e-komercija

Veikals tikai autorizētiem lietotājiem

Jaunā funkcija e-komercijas uzņēmumiem Odoo 18 ierobežo iepirkšanās piekļuvi tikai pieteiktiem lietotājiem. Šī funkcija ir ideāli piemērota uzņēmumiem ar ekskluzīviem produktiem vai uz dalību balstītiem modeļiem, nodrošinot, ka pirkumus var veikt tikai reģistrēti lietotāji.

Odoo 18 E-Commerce Shop Only for Logged-in Users

Kartes vednis

Kartes vednis lietotnē Odoo 18 palīdz e-komercijas uzņēmumiem optimizēt piegādes maršrutus. Integrējoties ar kartēšanas rīkiem, vednis nodrošina maršruta plānošanu reāllaikā, samazinot piegādes laiku un uzlabojot klientu apmierinātību.

Odoo 18 Map Wizard

Vai esat gatavi attīstīt savu biznesu līdz jaunam līmenim?

Kā oficiālie Odoo partneri, varam jums palīdzēt ar pāreju, pielāgot platformu jūsu unikālajām vajadzībām un nodrošināt netraucētu Odoo 18 ieviešanu. Sazinieties ar mums jau šodien, lai sāktu darbu!

Sazināties


ERP panākumu plāns: galvenie posmi no iniciācijas līdz integrācijai